Как да поръчам?

Можете да поръчвате продукти 24 часа в денонощието, 365* дни в годината по следния начин. След като сте влезли на сайта на beauty1bg.com е необходимо да си направите безплатна и лесна регистрация, за да може да виждате цените на продукти и да поръчвате. Разгледайте продуктите, който са сортирани по категории и добавяйте желаните от Вас артикули в пазарската кошница с бутона ПОРЪЧАЙ. Попълнете детайлите за доставката на поръчката и ако е необходимо попълнете данни за фактура. Натиснете преглед на поръчката, прегледайте я и ако всичко е наред, натиснете Изпрати поръчка.

Така вече поръчката е изпратена. Ще получите е-mail с подробности за последната, а нашите консултанти ще ви позвънят по телефона за потвърждение.

Вашата поръчка ще бъде изпълнена за 1 или 2 работни дни.

Поръчка по телефона може да направите на тел.: (02) 483 7443, 0887/ 11 00 83

Понеделник – Петък от 9:00 до 17:00 часа.* Моля, отбележете си, че доставките ще се влияят от официалните празнични дни.

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКАТА

Такса за доставка:


При поръчки над 50 левa доставката е безплатна в рамките на два работни дни. При поръчките под 50 лв. се добавя такса доставка за сметка на получателя, според тарифния план на куриерските фирми Rapido за град София или Speedy за страната. Доставяме и до всички страни на Европейския съюз, като поръчки над 100 Е са с безплатна доставка за получателя. При поръчки под 100 Е, моля направете запитване за цената на доставката.

Срокове за доставка:

Пратките се доставят с куриерска служба. Поръчките, приети преди 16:00 часа е възможно да се изпълнят за 1 работен ден*. Поръчките приети след 16:00 часа обикновено се изпълняват в рамките на 2 работни дни*

Складова наличност:

Стоките са обект на наличност. Всеки поръчан продукт, който не е в наличност, може да Ви се изпрати допълнително в момента, в който вече имаме такава. Нашите служители ще Ви предложат алтернативни в случай, че не можем да доставим в обозрими срокове поръчаната от Вас стока.