Polish Pro в България

Уважаеми, клиенти и професионалисти, ние от Beauty One имаме честа и удоволствието да Ви представим в България една от водещите системи UV гел лакове на пазара. Това е Polish Pro от N.S.I. N.S.I e световно известна фирма със своите висококачествени продукти за ноктопластика. Още през миналата година фирмата пусна на пазара своите нови гел лакове и постигна значителен успех. Интересното е, че напръв поглед малко закъснялото представяне на Polish Pro в България е много специално. След дълги преговори с N.S.I професионалистите в България ще могат да ползват Polish Pro на специални цени, които не могат да се намерят никъде в Европа. Polish Pro e позиционирана във по-високия клас гел лакове, но Вие ще можете да ги ползвате на невероятни цени на който професионалистите от другите страни в Европа могат да Ви завидят. Вече в наличност са 34 цвята от серията като до месец ще добавим още 12, 6 от които ще бъдат сменящи се цветове.
Има 2 перфектни варианта за стартиране.
1. Първият е тестов комплект за тези които искат да се убедят в качеството на продуктите. Той включва: основа, топ гел лак и неповторимия червен цвят "Scarlet". Ние сме толкова сигурни, че ще останете доволни и Ви предлагаме комплекта на невероятна цена.
2. Вторият вариант е стартов комлект от 6 супер популярни цвята с основа и топ гел лак. Два от цветовете са за френски маникюр.
Можете да посетите нашият офис за тест ако желаете. Не пропускайте тази невероятна възможност.

Екипът на Beauty One